Hun som var litt udødelig

Å ta livet for gitt er noe av det vanligste vi gjør. Vi lever hverdagen vitende om at vi en dag dør, forhåpentligvis en naturlig og rolig død av alderdom, men også forstående om at det når som helst kan ta slutt. Likevel tar vi dagene for gitt, utsetter planer til «en annen dag», venter med å besøke familie fordi man har «for mye å gjøre» og lever dagene med en følelse av at man har god tid til det meste.

Et tankesett som dette faller fort bort på en dag som denne. For under 24 timer siden så vi Vibeke Skofterud sin instastory hvor hun med sin kjæreste cruiset langs sjøen på en vannscooter på vei til konsert. Senere ser vi en instastory hvor hun koser seg i gresset med kjæresten sin. Det neste vi vet er at hun er borte. Kanskje hun kjørte alene hjem på vannscooteren, kanskje hun ikke hadde kontroll. Det eneste vi vet er at hun ble funnet livløs, bare timer etter sin siste instastory - og at hennes liv ble alt, alt for kort. Tragisk.

Jeg kjente at jeg tok sjokket så mye innover meg. Hun var 38 og mye av meg følte at hun som alle andre var litt udødelig, der hun levde et vanlig liv som alle oss andre, iallfall så tidlig. Det fikk meg til å innse hvor sabla skjørt livet vårt er og hvor fort det er å miste. Jeg er så ufattelig trist og jeg syntes det hele er så urettferdig.

Jeg skal til minne om den fantastiske damen hun var tenke mye mer på hvordan jeg prioriterer dagene mine. Hvem jeg er med, hva jeg gjør og hva jeg opplever. Dersom jeg fortsetter å leve et til noen grad utsettende liv, fordi jeg fortsatt er ung, må jeg huske at alt kan forsvinne i morgen - og det eneste som fortsetter å eksistere er minnene som var, ikke det jeg har lyst til å gjøre... en dag.

Liker

Kommentarer

elnes
elnes,
utrolig godt skrevet! Det var helt tragisk ..
nouw.com/elnes
celinastamper
celinastamper,
takk❤️ ja tenker mye på det 😟 rart hvor nært det føles ut, selv om jeg ikke har noen relasjoner til henne... 😟
nouw.com/celinastamper
Jeeaa
Jeeaa,
celinastamper
celinastamper,
lailan
lailan,
Vi lever som om vi er lovet morgendagen.. Helt enig med det du sier der. Kanskje det er på tide å våkne og prioritere riktig. Godt skrevet <3
nouw.com/lailan
celinastamper
celinastamper,
kloke ord ❤️
nouw.com/celinastamper
vibeke
vibeke,
Det er vondt. Du skriver akkurat slik jeg føler det 💔
nouw.com/vibeke
celinastamper
celinastamper,
❤️❤️❤️
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper