Houston, we have a problem!

Jeg har hatt så dårlig erfaring med min Macbook PRO etter at jeg fikk den nye som erstatning på min gamle som jeg hadde forsikret. Den sølte jeg Pepsi Max over da jeg var i USA i fjor og måtte rett hjem for å fikse den. Den var desverre ikke mulig å fikse, men jeg fikk en helt ny i erstatning, noe jeg satt utrolig stor pris på. Dessverre har dette hatt snøskjerm når jeg åpner dataen og noen ganger henger tastaturet seg fysisk opp, slik at jeg ikke får skrevet ordentlig. Noe som også irriterer meg er at det sier den er full hele tiden, selv om alt er lagret eksternt og ikke på harddisk. I tillegg sier den at GarageBand tar opp 17 GB, men den har jeg avinnstallert for lenge siden.

Derfor tenkte jeg å ta med macen på Power i dag, for å sende den på service og se hva som er galt. Det er utrolig kjedelig å ha så mye problemer med en relativt ny datamaskin, som jeg er avhengig av til skole, blogg og hverdag. Jeg håper de er kjappe med å finne ut av problemet, ettersom jeg må bruke en 7 år gammel skole pc i mellomtiden. Haha, jeg kommer til å få abstinenser så det holder.

Jeg må også finne meg en usb-c til sd-kort adapter, slik at jeg kan laste inn bilder rett på macen og ikke inne på en annen data først. Det virker som om alt jeg gjør i det siste er så komplisert og innom mange omveier, og det er litt unødvendig når det finnes kjappe løsninger for det meste.

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
huff så kjedelig! jeg hadde klikka jeg om macen min måtte inn og jeg ikke hadde noe å bruke i mellomtiden. håper de finner ut av problemet og at de dekker det
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Ja, det er så utrolig stressende 😟 Begynner på skolen 14. August og er avhengig av dataen!
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper