Housetour: Barnerommet

| Hjem & interiør

Ettersom ikke alle rommene i leiligheten er ferdig, tenkte jeg at jeg kunne dele opp og lage en slags house tour rom for rom. Jeg starter med barnerommet ettersom det er helt ryddig og nydekorert i forrige uke. Jeg har tidligere skrevet at Tia og meg har byttet rom, slik at hun fikk det store rommet som er en del av stuen. Rommet har ikke vindu enda, men det er noe som kommer. Det er nemlig ikke dør foran heller, men kun en levegg i stuen med en åpning inn til "avlukket" hennes. Det nærmeste vinduet er rett ved inngangen til rommet, så det tilhører jo på en måte hennes rom også! Foreløpig er dette en mye bedre løsning enn at hun hadde et smalt og langt rom, som ikke var særlig smart med tanke på leking eller overnatting med venner.

På det nye rommet har hun teak kommoden jeg brukte til sminke og rot før. Nå har den et veldig godt formål og jeg fikk solgt den svære Hemnes kommoden hun brukte før, som lå innerst i gangen. Det er deilig for alle at vi kvittet oss med den, slik at denne fikk et nytt bruk. Hun fikk også skrivebordet jeg har hatt på mitt rom, nå som hun begynner på skolen. Hun har sååå mye kreative tegne- og malesaker som endelig har fått en egen plass.

Det er mamma som har ordnet hele dette rommet, fra maling til dekorasjon og jeg syntes hun gjorde en utrolig god jobb. Bokhyllen som vi har laget bra en dørinngang ser endelig skikkelig fin ut, men de fargerike bøkene til Tia. Vi fikk også tak i tre knagghyller fra Jyst som vi har hengt over skrivebordet. Jeg elsker effekten de gir på rommet, akkurat som om de er skreddersydd til det området! De var faktisk på salg til bare 50 kroner når jeg skulle kjøpe dem, så vi som hadde sett på de en stund ble så glade at vi like gjerne kjøpte de tre siste.

Det viktigste for meg når rommet ble ordnet var at det ikke skulle bli et så minimalistisk rom at det ikke så koselig eller bebodd ut der. Alle kriker og kroker er fylt med ulike skatter som Tia har fått eller laget i løpet av de siste 6 årene, noe som setter et personlig preg på rommet hennes. Nå reflekterer rommet til Tia hennes personlighet og hobbyer, noe som er viktig for at hun skal trives og ville være der å leke - noe som ikke var så stas på hennes forrige rom.

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
utrolig fint og søt rom Tia har 💕
nouw.com/tonevinningland

Instagram @celinastamper