Hey, I´m back for good!

Good morning, today is a wonderful day

Jeg har savnet det å ta masse bilde av meg selv, og redigere de jeg liker best i Lightroom etterpå. Da kan jeg gjøre det jeg liker best. Leke med farger og samtidig få tatt meg noen fine bloggbilder. Jeg har jo gjort denne blogg-greia i 12 år nå, og det ser jo aldri ut til at jeg blir lei. Jo, jeg har hatt noen lange pauser i det siste. Men det å flytte ut fra foreldrene, inn i et hus, studere, jobbe 100% og være gravid, skulle vise seg å være veldig mye på en gang.

I dag er jeg i uke 18 allerede. Eller 17+0 som det også heter. Det hele er så rart, jeg føler meg gravid og har fått en god mage allerede, men fraværet av spark, hikke i magen og bevegelse gjør en litt ekstra redd. Heldigvis er det ikke noe å bekymre seg for før man er godt ikke i uke 23, for det er da jordmor forventer at den gravide skal kjenne liv. Men jeg har da kjent noe, innimellom... om det ikke er ekstra med luft i magen så klart!

Nå sitter jeg og slapper av på pappas kontor, mens bilen min er på service. Dette er en ganske deilig uke, med tanke på at jeg har senvakt på jobben, og da kan få gjort litt ekstra på dagtid. Som for eksempel å rydde - noe samboeren min skriver under på at jeg er veldig dårlig på om dagen.

1. Dette bildet ble tatt i går, da magen min var ganske så oppblåst. Men hey - jeg ser litt gravid ut nå og ikke bare tjukk, haha. 2. Vi har funnet ut hvilken barnevogn vi ønsker oss også: Emmaljunga NXT90 i Outdoor Olive Eco. Er det bare meg, eller høres det ut som en bilmodell? Haha! Men den vogna er så utrolig fin i farge og form, så vi ble vel enig ganske fort om at det var den vi ønsket oss. 3. Jeg har kjøpt min første gravidebukse, og gjett om den er digg. Ingen strammende strikk rundt magen. 4. Finally - I cut my haaair! For første gang på sikkert to år har jeg klipt over 10 cm. Ja se forskjell på de to bildene av meg, det er ganske mye. Og jeg elsker det.

Nå har jeg vasket hele badet og skal gå over datteren min sitt rom, før hun kommer hjem fra skolen. Ha en fin dag videre!

Liker

Kommentarer

Jasmineee
Jasmineee,
Velkommen tilbake kjære deg 😊
nouw.com/jasmineee
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk❤️
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper