Her er min iPhone XS

Holy macarony, what a beauty!

Å herreguuuuud! Jeg klarer nesten ikke å prate. Jeg er SÅ imponert over nye iPhone XS og gleder meg skikkelig til å ta masse bilder med den fremover. Nå skal jeg legge ut iPhone 7 Plus og Samsung Galaxy S9 for salg på Finn, ettersom jeg absolutt ikke trenger tre mobiltelefoner. Jeg kjøpte iPhone X deksel in lær og som mange kanskje vet, er det noen millimeter forskjell på kamera plasseringen på iPhone XS, noe som fører til at dekselet ikke ser helt passe ut rundt kameraet, men det funker for nå.

Nå skal jeg slappe av i sofaen etter en lang dag på skolen, ute på ærender og handletur. Jeg tror jeg skal få til å rydde ut av kjøleskapet i dag, slik at jeg bare har det jeg trenger tilgjengelig. Noen ganger fyller de kjøleskapene seg fulle, med ting man ikke visste man hadde en gang. Det er faktisk helt sykt, haha! Men aller først skal jeg se første episoden av Farmen. Jeg har veldig lyst til å begynne å se tv-programmen når de faktisk går på TV, og ikke bare gjennom Sumo på dataen.

Jeg kjøpte faktisk brettspillet Escape Room istad, ettersom vi trenger noen kule spill på hytta. På ARK var det faktisk 30% på alle spill nå, så jeg gjorde et lite kupp der. Har hørt spillet skal være kjempe gøy, det ble jo tross alt kåret til Årets Spill 2017 for en grunn! Har noen av dere prøvd spillet før?

Ha en fin kveld, nå begynner Farmen!

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
celinastamper
celinastamper,
kamilla_mokkelbost
kamilla_mokkelbost,
Grattis. 😃 Selv venter jeg på Iphone xs max. Jeg gleder meg som en unge. 😃
nouw.com/kamilla_mokkelbost
celinastamper
celinastamper,
Wohoo, skikkelig stas!
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper