Hellbillies konsert i Kurbadhagen

Jeg føler meg veldig heldig som kan kalle dette jobben min, å være frilanser. I går var likevel en veldig tung dag på jobb, ettersom jeg hadde fire ulike oppdrag å produsere, noe som tar 1-2 timer hver å ta bilder til. Det vil med andre ord si at jeg var utslitt etter å ha tatt bilder under både Fotball-VM, Hellbillies konsert, på stranda og folk som var ute på byen. Det hele kommer meg heldigvis til gode når lønnsslippen kommer inn. Det er viktig for meg å jobbe hardt nå i sommer, når de siste pensumbøkene snart skal kjøpes inn og skolestart for både Tia og meg er rett rundt hjørnet. Når vi begge går på skolen har jeg ikke mulighet til å jobbe like mye som nå i sommer, dessverre.

Jeg var på første del av Hellbillies-konserten i Kurbadhagen, et band jeg aldri har hatt noe forhold til - men alltid hørt om. De startet opp med gode låter som jeg ikke kan navnet på, men jeg stod der og spiste verdens deiligste bakt potet fra Mønsj Foodtruck, mens jeg vrikket på rumpa til sangene deres. Jeg var i siget, for å si det sånn!

I dag skal jeg dekke en Prebz & Dennis i Foynhagen i Tønsberg, noe jeg gleder meg veldig til. De har jo lagt opp, men skal opptre én siste gang nå - så dere bør dra dit om dere er interessert i YouTubers! Nå skal Tia og meg slappe av litt og ha ryddedag, før jeg skal bort å ta et par bilder.

Ha en fin dag dere!

Liker

Kommentarer

guroeidsaeter
guroeidsaeter,
Åhh, så utrolig bra jobb du har! Heldig <3
nouw.com/guroeidsaeter
celinastamper
celinastamper,
Ja, jeg liker den veldig godt!
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper