"God" morgen!

Sunday blues

Nå kan jeg kanskje starte med å si «god morgen»? Meg og H var på en utrolig koselig middag med et vennepar i går og holdt på til ganske sent. Tror nesten vinen bruser i årene mine enda. Så «god» vil jeg ikke si morgenen er akkurat nå, med mild fyllesyke og tante Rød som ankom i går. Men jeg håper iallfall deres morgen er god, og fri for fyllesyke!

I dag har jeg en relativt uplanlagt dag i vente! Jeg skal nok få unnagjort litt lesing til studiet, dersom jeg er veldig smart. Men først og fremst skal Tia og meg bare kose oss, se på film, lage god mat og leke sammen. Vi har bare kjøpt masse pålegg i dag, så vi kan lage deilig lunsj.

Og dere? Jeg har fått et innfall igjen jeg. Skal prøve å være sukkerfri en periode! Vet ikke hvor lenge. Eventuelt at jeg bare spiser litt godteri på lørdager. Men jeg må bare være sterk nok til å klare å holde det. Har dere troen på meg?

Håper alle får en fin søndag!

Liker

Kommentarer

jgl
jgl,
Så koselig med middag hos vennepar! Jeg er ikke fyllesyk, og blir noen måneder til jeg får vært det igjen! Heldigvis 😂
Tia og du får kose dere masse i dag 💗 Og så flink du er som klarer å holde deg sukkerfri!
nouw.com/jgl
celinastamper
celinastamper,
Ja, det var en skikkelig hyggelig kveld! Hehe ja, jeg skulle gjerne hatt en god unnskylding for å ikke drikke noen ganger, haha! 😃 Men det er jo veldig sosialt og hyggelig da 😊 Tusen, tusen takk, det skal vi! Ja, håper jeg klarer det! <3 Ha en kjempe fin dag :*
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
tonevinningland,
Heier på deg 😉 huff fyllesjuk og tante rød hehe håper du får en fin søndag for det 😉
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk! Ja er det mulig, haha☺️🤙🏼
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper