Gjenskapning av pizza-bildet!

Hei dere! For en lang og fin dag dette har vært. Vi har egentlig vært på shopping fra morgen til kveld i dag. Jeg har funnet litt gaver til familien min, så jeg er fornøyd med det! Fant også en kjole på COS som jeg holdt av til i morgen. Var så usikker, men det satt som et skudd, så da må jeg jo nesten!

Vi spiste pgså pizza på San Tomasso pizzarestaurant i dag. Vi har siklet etter denne pizzaen helt siden vi var i Amsterdam for to år siden. Vi ville også gjenskape bildet vi tok. Så ovenfor ser dere at bildet til venstre er det gamle og bildet til høyre er det nye. Samme fotograf, samme by, samme restaurant og samme stol! Og pizzaen var faktisk like gpdt som sist, så jeg er glad vi bestilte en hver nå, istedet for å dele slik vi gjorde sist.

Vi gikk også berserk på flagship-butikken til Lush. Herregud, jeg kjøpte sååå mye der. Fikk også en prøve som var like stor som en full-size ansiktsskrubb! Som han som jobbet der sa: «Look here ma’am, it’s your lucky day!» 😍 Heldige meg! Jeg spør alltid om masse prøver på Lush, ettersom jeg liker å prøve ting litt før jeg kjøper dem. Nå kjøpte jeg mest produkter som funker mot akne, så jeg gleder meg til å teste dem ut!

I morgen skal vi på Europas største loppemarked, så det blir veldig spennende å lete mellom skatter der. Så skal vi slappe av i den store parken midt i byen! Vi blir nok slitne nok av det også tenker jeg. Håper du som leser bloggen min har hatt en fin dag, vi snakkes i morgen! ☺️

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper