Gårdsdagen på Fat & Fe

| Hjem & interiør, Celinas tips & inspirasjon

Tia plukker ut litt vegansk godteri fra krukkene.

Hønene er så fine og fascinerende å se på!

En liten tomatmann og løsvekt av tørrvarer.

Butikken har et bredt sortement av varer over flere rom!

Handleturer som man husker!

Når jeg er på Fat&Fe i Sandefjord, føler jeg meg alltid skikkelig vel. Det er noe med å handle på en zero-waste gårdsbutikk, som virkelig får meg til å føle meg rolig og fri. Ikke bare er produktene man finner her veganske, økologiske, zero-waste og hva ikke, men også at så fort du tråkker ut av døren er du i landlige omgivelser med dyr og frisk luft. Jeg er helt sikker på at det å ta med barna sine hit, gjør at de får gode minner av litt annerledes handleturer. Datteren min får alltid lov til å fylle litt godteri i godteriposen vår som er laget av mais, som er et mye bedre alternativ til alt man finner i vanlige butikker.

Jeg kjøpte mye forskjellig som jeg trengte til hjemmet. En oppvaskklut i lin, en Bee´s Wrap som er passe til brød, røde linser, byggryn, en krukke med godteri, en pose gulrøtter og en pose poteter. Jeg kjøpte også en 10pk med runde bomullspads som er gjenbrukbare. Jeg brukte min første i går og foreløpig føles den bra. Nå ligger den til tørk og den ble helt ren etter en rens med litt Lush håndsåpe. Men egentlig er de ment for å vaskes i vaskemaskinen inne i tøyposen de kommer i. Jeg kan lage et innlegg om dem etter jeg har prøvd dem litt lengre.

Jeg har også blitt mye mer aktiv på Instagram og ønsker å dele mer av den minimalistiske og bærekraftige versjonen av meg selv. Jeg prøver å ta bedre valg hver dag og tester ut nye metoder å leve et mer bærekraftig liv på. Dersom du vil følge meg, er instagramen min: @celinastamper. 😊

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper