Full Brow Inspo

| Skjønnhet fra topp til tå

Bilder fra Pinteresttavlen min Browgoals

Jeg er så sinnsykt obsessed med full brows om dagen! Skikkelig buskete bryn, helt naturlige og nærmest ufiksede. På Pinterest finnes det utrolig mange tøffe kvinner med bryn som Gudinner, og jeg samler alle i Pinteresttavlen min Browgoals, som det går an å følge! Jeg er veldig heldig som har naturlig tykke bryn, som dessverre er litt plukkede nå. Jeg kommer til åp massere bryna mine med ulike oljer som kokos og castor, for at de skal vokse sterkere tilbake. Om ca 1-2 måneder, tror jeg de har sin fulle form igjen!

Er det en ting jeg streber mot, så er det å være så naturlig som overhodet mulig. Jeg ønsker å gå uten sminke (som vil si at jeg må være flink med huden), ha tykke bryn og at håret mitt er fritt for farge, noe som kan ta et par år, siden en god porsjon av endene mine fortsatt er fargebehandlet etter mye bleking og farging.

Mesteparten av tiden jeg var i USA i fjor høst, hadde jeg grodd ut bryna mine. Når jeg ser tilbake på snapchaten fra de månedene, syntes jeg faktisk at de var mye finere enn nå. Jeg pleier også å farge de litt, i og med at de er ganske lyse. Men vet ikke helt om jeg skal fortsette med det, eller bare ha de lyse og litt fullere. De er uansett på god vei til å gro ut, så det er deilig.

Hva liker dere mest: bushy eller clean?

Liker

Kommentarer

jgl
jgl,
liker begge deler, men synes noen kler det mer enn andre når det gjelder både bushy og clean 😃
nouw.com/jgl
celinastamper
celinastamper,
ja ganske enig der altså! noen ser kanskje bare ustelt ut om de har bushy! handler kanskje litt om hele imaget☺️
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper