Frokostevent med Reima

Invitert til presseevent med Reima

God kveld alle sammen! Nå er det skikkelig sent, det er jeg veldig klar over. I dag har dagen seriøst gått i ett. Jeg stod opp 05:50 for å gjøre klar Tia til skolen og meg selv til event. Mamma og jeg kjørte klokken 7 og rakk eventet til 08:30 på Sandvika Storsenter. Der var det nyåpning av klesbutikken Reima, som fører høykvalitets klær til barn, passe til lek, aktivitet og varme. Treningsfrue pratet litt om klærne og vi fikk se høstens nyheter, samt en skikkelig god frokost. Favoritt delen min med eventer er som regel alltid maten, haha, den ser alltid så instagram-vennlig ut!

Jeg endte opp med å plukke ut sko, jakke og vinterskjørt til Tia som jeg gleder meg til å vise dere til uken! Jeg kunne virkelig ikke ha vært mer fornøyd med designet, så nå gleder jeg meg til å se alt i bruk. Butikken ligger forresten i den nye delen av Sandvika Storsenter i 3. etasje, rett over den nye Zara butikken. For å si det sånn, fant jeg også noe fint på Zara som jeg skal vise dere etterhvert.

Etter eventet dro vi på Henie Onstad kunstsenter med tanten min Tone, der vi så både installasjoner og malerier. Jeg har mange bilder å vise dere i morgen - dere bør virkelig glede dere. Det blir en fargeeksplosjon av et innlegg, mildt sagt. Vi handlet litt på Sandvika igjen etter det og avsluttet med en veldig sen lunsj med kjæresten min og moren hans. En skikkelig fin dag med andre ord.

Men jeg har fortsatt ikke fått pakket til Riga og vi drar allerede i morgen formiddag, så nå må jeg fokusere på å bli ferdig med det, før jeg skal sove. Jeg kommer også til å vise dere hvordan jeg pakker til Riga. Det blir veldig annerledes enn til Amsterdam, ettersom den pakkelisten funket dårlig. Da hadde jeg med alt for mye klær jeg ikke brukte og kofferten lukket seg ikke på hjemveien. La oss lære av feilene mine og ikke overpakke i en carry-on folkens!

Sov godt, så snakkes vi i morgen! 😚

Liker

Kommentarer

buroyfoto,
Jeg digger bloggen din! 😃 Wow, for en fantastisk frokost! Gleder meg til å se innkjøpene 😊
buroyfoto.blogg.no
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk!!! <3 Ja, ikkesant - de vet å diske opp 😃
nouw.com/celinastamper
elllensvensson
elllensvensson,
celinastamper
celinastamper,

Instagram @celinastamper