Første frokost i ny spisestue!

Hallo dere! Jeg klarte å få ferdig spisestuen i går kveld. Det hadde jeg aldri trodd skulle skje, fordi det var helt umulig å finne fine bord. Men hun som solgte dette sa jeg kunne hente det halv 10 på kvelden, og det var perfekt for meg som skulle legge Tia før det. Det var derimot et lite mareritt å få plass til bordet i bilen, men det gikk på hengende håret.

Jeg kunne jo tatt enkle valg som å gå for et billigere klaffebord fra IKEA på Finn.no og stoler som fulgte med, men helt ærlig setter jeg kvalitet fremfor kvantitet. Jeg ville heller ha et bord i heltre som etterhvert kan pusses opp, enn å kjøpe et bord med sponplater, som ikke kan fikses om noe skjer med det. Samme med stolene. Det fristet veldig å kjøpe plaststoler, ettersom det har vært in, men jeg liker så godt 50- og 60- tallsstilen, så jeg er glad jeg heller ventet litt lengre!

Jeg er så sykt fornøyd med hvordan det ble og skikkelig lettet for at furufargene passer sammen. Egentlig er ikke furu sånn dødskult i store mengder, men jeg følte virkelig at designet på både stolene og bordet passet inn i leiligheten min uansett. Jeg elsker også hvordan de grønne plantene mine harmonerer med furuen. Jeg er veldig frelst av skog og natur, så det får meg til å føle meg veldig bra.

I morges lagde jeg en stor og deilig frokost her og dekte på all maten på bordet. Det føltes skikkelig hjemmekoselig ut og Tia var fornøyd som fikk fri sikt til NRK super. Fremover kommer jeg heller til å bruke dataen på spisebordet, enn i sofaen. Da føler jeg meg mye mindre slaskete, om jeg kan si det sånn - haha!

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper