Før & etter av stuen

| Hjem & interiør

God kveld alle sammen! Nå er det jo ganske sent å poste et innlegg, men siden jeg nesten er klar med stuen, tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på ommøbleringen. Jeg er kjempe fornøyd med oppsettet av stuen nå, selv om det trengs et par malingsstrøk og litt mer detaljarbeid, før jeg blir fornøyd. Det gikk kjempe fint på jobb i dag og jeg var heldigvis tidlig ferdig, slik at jeg fikk ordnet litt mer her hjemme og hatt skikkelig kosestund med datteren min på kvelden.

Som dere kan se flyttet jeg sofaen fra midtveggen til venstreveggen og roterte sjenken min inntil høyre vegg. Jeg syntes det ble ganske koselig jeg, selv om det er litt vanskelig å se fullstendig forskjell ettersom bildene er fra ulike vinkler. Spisestuen står fortsatt på samme plass, selv om jeg prøvde å flytte litt rundt på den. Ingen andre steder var fine, så den fikk bli der den ble.

En opprydding i bokhyllen min var også veldig etterlengtet. Jeg angrer på at ikke dørene var åpne på før bildet, men det er ikke alltid jeg klarer å tenke så langt, hehe. Som dere ser på det første bildet er det ingen ordning bortsett fra at midthyllen kun har sorte bøker. Men dere! Nå har jeg organisert alt etter farge og høyde, HOW SATISFYING?! Jeg skjønner ikke hvordan det plutselig ser så mye fullere ut med bøker i hyllen, jeg hadde bare et par på spisestuebordet og på soverommet - men det ser jo ut som om jeg har handlet mange bøker for å fylle inn!

Men er dere ikke enig i at stuen ser litt upersonlig ut? Akkurat nå er den litt for hvit og har for lite på midtveggen og venstre vegg. Jeg har tenkt til å male stuen i en dyp farge, men jeg heller mellom sort, grønn og brun. Stem nedenfor om dere gidder da, så slipper jeg å ta avgjørelsen helt alene!

Hvilken farge bør jeg male stuen i?

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper