Et minimalistisk barnerom på gang!

| Hjem & interiør

Reklame | I samarbeid med Jollyroom

Velkommen til paradiset

God kveld. De siste dagene har Tia og meg foretatt en skikkelig helomvending på rommet hennes. Etter jeg har begynt å lære litt mer om en minimalistisk livsstil, har jeg inspirert Tia til å tenke litt over hva hun har og ikke har av leker og klær. Vi har derfor samlet masse leker, bamser og klær hun ikke lenger finner glede i oppi forskjellige bokser, slik at vi kan levere den til Gjenbruksbutikken. Vi solgte også trappehylla fra IKEA, ettersom at hun bare hadde rot oppi boksene og aldri åpnet dem. Vi fant ut sammen at det ville være lurt med et slags oppbevaringssystem, der man kan se alt man har.

Nå har hun faktisk under halvparten så mye leker som hun startet med. Jeg er veldig glad for at hun også tok oppryddingen litt på alvor og syntes det var gøy samtidig. Hun fikk jo faktisk sett og tatt på hver eneste leke hun hadde, og halvparten hadde vi aldri sett før, noen av oss.

Vi var veldig heldige da Jollyroom ønsket å samarbeide med oss i denne oppryddingen. Jeg tenkte i første omgang å vise dere hvordan Tia oppbevarer lekene sine. Vi har også fått noen fine knagger som matcher hyllene (linket nedenfor) som jeg er helt sinnsykt gira på å vise dere, men vi har faktisk ikke funnet ut av hvor vi skal ha de enda - så da kommer det et innlegg på dem senere, når de er oppe!

Oppbevaringskurver Minitude / Paradisteppe Minitude / Oppbevaringshylle Alice & Fox

Disse to oppbevaringsposene er fra Minitude, et merke jeg virkelig har fått øynene opp for nå! De har så utrolig mye flotte detaljer til barnerommet (også resten av huset, for å være ærlig). Paradisteppet er såklart fra Minitude også, kanskje dere ser mønstrene tilhører hverandre? Oppbevaringshyllen har kanskje vært det mest nyttige av alt det nye vi har brakt inn til rommet. Nå har Tia ni små skuffer hvor hun har ulike ting hun samler på i hver skuff. Hun har også en oppbevaringskurv til uteleker og en oppbevaringskurv til bamsene sine.

Jeg syntes det er mye enklere å få Tia til å rydde på rommet nå, som vi vet hvor alt skal og alt hører hjemme et sted. Det var kanskje det største problemet før vi gjorde om - nettopp det at hun hadde flere "rotekasser" hvor alt jeg ikke visste hvor hørte hjemme ble plassert. Hun har såklart en rotekasse igjen, men oppi der finner vi iallfall leker hun er glad i, men som ikke trenger en hel skuff til å oppbevares i.

Speil Minitude / Sengetøy Alice & Fox

Her er også det nye speilet og sengetøyet som virkelig smetter rett inn i romdesignet. Jeg er bare helt forelsket i det enkle rosa sengetrekket, og skulle gjerne hatt et likt til min seng (haha!). Speilet er forresten ikke at glass, så det er lett å henge opp med en krok og kommer ikke til å knuse, dersom det skjer et uhell.

Speil Minitude / Lysboks Minitude / Vegghylle Minitude / Veggkroker Minitude (disse krokene skal jeg muligens ha i gangen)

Så her har dere det! Et lite paradis hjemme hos oss. Rommet til Tia kan man virkelig drømme seg bort i, så jeg skulle gjerne hatt det selv. Det jeg liker veldig godt med Minitude serien, er at de er så stilrene at de passer rett inn i skandinaviske hjem. De fleste detaljene i serien til Minitude består av enkle, stilrene motiver, naturfarger og gode materialer. Jeg er IN LOVE! Det var kun sengetøyet og oppbevaringshyllen som var fra merket Alice & Fox. De passet veldig godt med fargene i rommet. Og jeg har vel allerede lagt min elsk på oppbevaringshyllen eller? Geniaaaaalt, nå slipper vi å lure på hvor ting hører hjemme. Lenge leve minimalismen!

Ha en fortreffelig kveld videre!

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Det er veldig greit å få rydde litt 😊 veldig fint 😊 liker litt sånn minimalistisk jeg også. Ikke for mye og ikke for lite heller.
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Ja, det er skikkelig deilig! Spesielt når de har så mye ting, greit å få en oversikt over hva man har og ikke 😃
nouw.com/celinastamper
1
,
Hvordan forsvarer du det å bruke datteren din i reklame på denne måten? Og det å utlevere henne slik som du faktisk gjør? Hun skjønner ikke konsekvensen av at du legger ut bilder og fortellinger av henne på nett.. Lett for folk å finne ut hvem hun er og hvor dere holder til når du gjør slik.
celinastamper
celinastamper,
Hei 😊 Jeg trenger ikke akkurat å forsvare noe som helst ovenfor en "anonym" person. Men jeg kan jo si som så at jeg legger ut svært lite om henne. Og det jeg legger ut her handler om interiør, ikke henne som person. Ha en fin dag 😊
nouw.com/celinastamper
vibeke
vibeke,
Så kjempefint ut dette! 😊
nouw.com/vibeke
celinastamper
celinastamper,
Gladehjem
Gladehjem,
Kjempefint barnerom 💗🌸
nouw.com/gladehjem
celinastamper
celinastamper,
celinastamper
celinastamper,
Tisen takk, så hyggelig!☺️
nouw.com/celinastamper
Denisealice
Denisealice,
Jättefint verkligen!
nouw.com/denisealice
celinastamper
celinastamper,
Takk takk! 😍
nouw.com/celinastamper
homebysandraa
homebysandraa,
celinastamper
celinastamper,

Instagram @celinastamper