Endelig gravid, eller bare oppblåst igjen?

| Tabu Talk

I går og i dag hadde jeg unormalt stor mage til vanlig å være. Jeg har vonde strålinger helt opp i toppen av magen, fra lårene. Magen er veldig hoven og jeg har murringer herfra til fødestua. Men jeg er ikke bekymret. Jeg vet det er fordi jeg akkurat har fått mensen, men noen ganger tenker man såklart på hvordan det hadde vært å plutselig være gravid igjen. For i det jeg får mensen, føles det altså ut som om jeg er en høygravid med veer. Det er faktisk helt sykt hvor likt det føles ut. Magen blåser seg opp og jeg går rundt med murringer hele dagen, helt likt som dagen før jeg fødte Tia.

Noe jeg syntes er litt "artig" er at jeg fremdeles etter 6 år som mamma, har gravideform på magen. Den er på en måte større nederst enn øverst. Det er kanskje vanlig, men det gjør altså at jeg ser høygravid ut noen dager. Så når jeg i tillegg er oppblåst, venter jeg bare på at noen skal spørre hvor mange dager jeg har igjen til termin.

Mye av det som gjør holdningen min så "gravidete" er vel at jeg ikke får til å "dra inn" magen, fordi all luften gjør så vondt. Jeg er sikker på at veldig mange jenter på min alder har samme problemet, enten om man er veldig slank eller litt større. Det er veldig viktig å si ifra om dette også. Mange tror at kroppen ser lit ut gjennom hele syklusen, men fakta er at det endrer seg litt for hver dag. Så plutselig ser du ut som en oppblåstbar dukke, med kviser, og blod overalt i slutten av syklusen, kontra barbiedukken vi alle er i starten!

Opplever du slike forandringer under din syklus?

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Oh my! sånt har jeg og !!! og magen min etter to fødsler er også formen som jeg er gravid. rundere nede akkurat som du beskriver!
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Ja, bra det ikke bare er meg - hehe 😊 Men det er utrolig kjedelig!
nouw.com/celinastamper
martheoe
martheoe,
Huff, det er så ubehagelig.. Jeg kan bli opp til 1-2x min egen "normale" størrelse. Uten at jeg aner hva som gjør det.
nouw.com/martheoe
celinastamper
celinastamper,
må jo være hormoner av noe slag? 🤓 uansett kjennes det ikke dielig ut når man får mye luft og ingen klær ser fine ut på!
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper