En sponset bakt potet & foto-toalett

Annonse

Jeg presenterer til dere herved en sponset Gourmet Bakt Potet fra Mat & Sånn på Brygga i Tønsberg. Jentene der var så snille som ga meg gratis potet, da jeg i tillegg til å ta bilde av dem til Tønsbergs Blad også kort nevnte at jeg blogget og skulle blogge om potetene. Hahaha, så langt kan altså en sulten Celina strekke seg for litt gratis bloggmat. Haha... selv om dette var litt på tull, setter jeg opp en disclaimer øverst i innlegget så ikke noen regelryttere bøtlegger meg for å vise gratis poteter på bloggen, for hvem vil betale en bakt potet bot?

I går hadde jeg fire ulike fotooppdrag som hver hadde fastsatte tidspunkter. Jeg endte derfor med å stresse fra sted til hjem til nytt sted i hele går kveld. Det var heldigvis ikke så kjedelig å ta bilder på Tønsberg brygge i solnedgangen. Det virker nemlig som om alle er glade i solnedgang.

Når jeg skulle ta bilder på Foynhagen bestemte jeg meg endelig for å prøve foto-toalettet, til tross for at alle kan se rett inn. Jeg hadde så lyst til å se hvordan bildene ble. Og en gratis fotoshoot gjør jo heller ingenting. Jeg endte opp med å ta fem bilder. De kom faktisk ikke frem på SMS før etter jeg hadde lagt meg, så jeg trodde ikke den fungerte ordentlig, men det gjorde den da.

3, 2, 1, SMIL!

Jeg ble skikkelig fornøyd med bildene jeg! Dette konseptet er jo utrolig kult. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg er ansatt, da de bare kan sende alle inn der og poste det på Facebook. Nå går disse bildene hjem til deg gratis og privat da, mot en liten logo i hjørnet. Jeg elsker at de har introdusert konseptet som foto-toalett, da det ser ut som om det har vært et toalett der i tidligere dager!

Solnedgangen er alltid så vakker langs Tønsberg brygge. Hver gang jeg har tatt bilder i Foynhagen, kommer jeg ut til denne utsikten. Jeg er derfor veldig flink til å stoppe folk for å ta bilde av dem og skylde på at lyset er så pent. Og det er det jo også!

Og her ligger jeg på morgenkvisten med ost og kjeks, sjekker telefonen og blogger litt. Jeg trives så utrolig godt med å blogge om dagen og får nye innleggsidéer i hytt og pine. Fremover kommer det til å skje mye spennende på bloggen min, så jeg håper noen av dere stikker innom i ny og ne.

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
hehe foto-toalett du! det var nytt for meg hehe stilige bilder da 😉
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
jaa, men elsker konseptet! hahah
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper