Dette skal jeg endre i September!

| Celinas tips & inspirasjonContains affiliate links

Annonse

Hello september!

Høsten er for meg den aller beste årstiden av de alle. Jeg liker klag på lag med klær, regnfulle dager, tåkefylte morgener, å viske vekk nattfukten fra frontruten og fargene. Jeg liker lange varme dusjer med Lush sin Halloween kolleksjon, pumkin spice latter, skjære gresskar, spise gresskarfrø som er stekt i ovnen med salt. Ja, hva er ikke å like med høsten? I anledning ny sesong, ønsker jeg å sette meg noen mål for denne måneden, slik at jeg kan entre høsten uten en eneste bekymring.

Garderoben min. Det må nemlig roteres slik at den er klar for kaldere tider. Alt ar sommerklær kan egentlig legges litt bakerst, men alle de gode genserene og lag-på-lag klærne, endelig får vist seg frem igjen. Nå har jo mitt nyeste kjøp fra Tiger of Sweden (på halv pris nå!), blitt en skikkelig suksess nå som det er litt kjøligere. Den er veldig fint strikket, men varmer godt.

Hudrutinen. Jeg skal bli flink til å bruke ansiktsmaske nærmest hver dag. Lush sine ansiktsmasker har nemlig gjort huden min mye bedre, så nå skal jeg fortsette med å pleie den mot tørrere tider. Jeg skal også begynne på antibiotika mot akne igjen, ettersom huden min er totalt avhengig av antibiotika for å fjerne infeksjonene som bryter ut. Jeg er ganske sikker på at utbruddene mine kommer uavhengig av produktene mine og maten jeg spiser, dessverre.

Te til frokost. Å drikke en stor kopp te når jeg våkner, tror jeg vil hjelpe meg å ta fatt på dagen litt enklere. Jeg er egentlig veldig glad i te, men alt for lat til å sette på vannet og faktisk drikke den. Men jeg tok meg en kopp i morges, og det føltes sabla bra det!

Alltid brenne WoodWick. Jeg har en syk obsession med WoodWick sine telys (annonselenke). De har en treveke som er ganske tykk, og som gir en knitrelyd som minner om et bål. Disse lysene lukter også utrolig deilig. Nå brenner jeg Sonoma Sunset, som lukter spicy, kanel og nesten litt jul. Jeg vet, jeg er glad i jul også, men de passer godt til høsten. Stol på meg!

Høres det bra ut? Da setter jeg i gang!

Liker

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag har börjat dricka te det första jag gör när jag vaknar varje morgon, det är något så avslappnande med att börja dagen så!
nouw.com/celinelundqvists
celinastamper
celinastamper,
Ååå, da er du flink!! <3
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
tonevinningland,
WoodWick telys er så bra men de koster en del mer og! Men herlig - kvalitet koster haha
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Ja, helt enig! Men ja, de er sykt dyre. Kjøpte mine på 70 (!) prosent, og de var til og meg "nyhet" fra Wood Wick, jeg ble sååå fornøyd. Det var på Skeidar faktisk. De har også sånn hvert 5. eller 7. lys gratis 😃
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
tonevinningland,
Heldige du som kommer over super salg jo!!!!
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Ja, bare hater å betale full pris - hahaha 😃 <3
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
tonevinningland,
Koffor betale full pris når det er salg haha
nouw.com/tonevinningland

Instagram @celinastamper