Dette skal babyen hete!

| GRAVIDITET, Ebbe, Samarbeid

Reklame | byhappyme

And the babys name is...

Vi gikk gjennom hundre runder med babynavn, da vi fant ut at vi ventet en liten gutt i slutten av juli. Og det er virkelig ikke lett å finne guttenavn, framfor jentenavn. Hadde det blitt jente, hadde navnet blitt Filippa. Men det ble det altså ikke, til min store fortvilelse. For det finnes jo faktisk ingen fine guttenavn, tenkte jeg.

Men da jeg kom over navnet EBBE, smeltet jeg. Og vi ble kjapt enige om at det var det navnet vi ville gå for. Det er ganske uvanlig her i Norge, man har en fin og barnlig klang over seg. Ikke minst er det ganske så symmetrisk og kort. I Sverige er det faktisk på topplista, men her i Norge ser alle sånn "😲" ut når jeg forteller dem navnet - haha!

Det lille barnemerket byhappyme spurte pent om jeg ville samarbeide med dem i vinter. Jeg takket ja, siden jeg allerede hadde sett med ut noen produkter jeg ønsket meg på siden deres fra før av. Jeg bestilte derfor to pakker med Mininor 0-6 måneder og to pakker med Mininor 3-36 måneder. I hver pakke er det tre smokker med valgfri farge og tekst. Jeg valgte også latexsmokker i begge pakkene. Jeg ville også skrive Ebbe i liten skrift, på grunn av at det så bedre ut symmetrisk, rett og slett!

De som følger meg på Instagram fikk jo vite navnet for en stund siden, så det hadde vært gøy om du ville følge meg der på @celinastamper, dersom du ikke gjør det. Jeg er myyye mer aktiv der, for å si det sånn.

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så herlig navn 😊 Ha en god søndag!
nouw.com/dks
celinastamper
celinastamper,
Tuseb takk! God søndag tilbake😍
nouw.com/celinastamper
Interiormamma
Interiormamma,
For et herlig navn da
nouw.com/interiormamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @celinastamper

Instagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamperInstagram celinastamper