Dette pakket jeg til Riga!

| Reiser & opplevelser

Jeg pakket LETT denne gangen! Min nye og flotte koffert er så sinnsykt praktisk og er todelt, med glidelåslomme, slik at man får litt mer oversikt over hva man har med. Jeg kjøpte også 3pk med divideringsrom på Søstrene Grene, som gjorde det lett for meg å putte topper i den ene, bukser i den andre og undertøy i den lille. Jeg hadde også med meg en ny og sykt fin toalettveske fra Wouf, som jeg kjøpte på Neoz.

En sort olabukse, en sort slengbukse, én beige joggebukse fra 2nd One, en rød bluse, en beige t-skjorte, en tynn strikkegenser og to t-skjorter. I tillegg til undertøy og den nye jakken min, er det alt jeg har med og på meg av klær. Ikke galt for fire dager det?

Sikkerhetskontrollen har aldri gått kjappere enn det gjorde denne gangen. Alt var så organisert, lett tilgjengelig og synlig. Fint for vekterne og fint for meg. Bestemte meg også for å ta med macen i siste sekund. Ikke et dumt valg, ettersom vi liker å se YouTube, Netflix og blogge litt. Ting blir mye enklere da. 😊

Nå skal vi slappe av litt, før vi spiser en deilig Club Sandwich i restauranten på hotellet. Ha en fin kveld!

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
flinke du er til å pakke så organisert 😊 kos deg i Riga 😊
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Hehe takk! En gang må være den første ☺️☺️☺️
nouw.com/celinastamper
Buroyfoto,
Så fin koffert du har! Håper du koser deg masse i Riga 😃 Tror jeg må gå for innkjøp av en slik todelt koffert selv, så smart!
buroyfoto.blogg.no
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk! Ja, vi har det veldig fint! ☺️ Gjør det, gjør det! Gjorde pakkingen mye enklere med to rom! Spesielt når det er carry-on og du kanskje må åpne den for å ta inn og ut ting på farten! Da var de lettere å få tak i ting ☺️
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper