Dette har jeg i vesken

Annonse

Veske Nunóo / Lommebok Coach / Bilnøkler Renault Zoe / Hårstrikk Kknakki / Menskopp Organicup / Desinfiseringswipes Organicup / Tyggis Solidox Ecaulyptus / Concealer Nars / Leppebalsam L'Occitane / Leppefarge Clarins

Ikke bare er disse produktene nødvendige for meg fra dag til dag, men det er også favorittproduktene mine. Jeg er den stolte eier av en Nunóo Stine Washed Black, som jeg som regel bruker hver dag, på jobb og om jeg er ute på byen (som er aldri, utenom jobb). Oppi den har jeg omtrent alltid det samme, som vist på bildet over. Jeg har også alltid med en tanntrådrefill (til stav), sånn at jeg kan rense tennene mine on-the-go, noe jeg anbefaler veldig ettersom jeg bruker den nesten hver dag.

Jeg har alltid med meg menskoppen min med definfiseringsserviettene i tilfelle jeg får mensen. Ellers er jo serviettene veldig smarte dersom man trenger å tørke seg på hendene etter mat, spesielt når man har med barn på café.

Jeg har faktisk nesten aldri med meg solbriller i vesken. Det er vel fordi at de dagene jeg bruker solbriller, har jeg de bare på hodet. Jeg må bli mye flinkere på å bruke det, men det har faktisk ikke blitt til en vane helt enda.

Ofte finner du også plaster i vesken min, da jeg har en aktiv 6-åring som ofte faller og slår seg når hun løper rundt. Det kommer jo også desinfiseringsserviettene godt til bruk også!

Jeg er iallfall veldig fornøyd med denne typen veske, da den har utrolig mange lommer som rommer mye. Dersom jeg trenger en større veske bruker jeg Alimakka Suede vesken min, som er lik, bare mye større.

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper