Dette gjør jeg når jeg er syk!

| Skjønnhet fra topp til tå

God morgen alle (forhåpentligvis) friske mennesker! Her kommer noen få tips fra en som har vært forkjølet de siste to dagene. Heldigvis begynner det å gå over nå og det tror jeg at jeg har mye å takke gode rutiner for! Jeg hadde null energi i går, en dag hvor jeg egentlig kunne ha fått mye unnagjort. Dessverre var det ingen produktivitet i meg og jeg endte kun opp med å sove og slappe av store deler av dagen. Men jeg skal jo til Riga på fredag, så det var veldig viktig for meg å bli frisk igjen fort. Nå vil jeg dele litt av det jeg gjorde i går for å bli bedre! :-)

STEG EN // Hudpleie

Tro det eller ei, men når jeg er syk har hudpleie utrolig mye å si for meg. Jeg var så tett i nesa at ikke jeg kunne lukte noe som helst, selv ikke de sterke luktene til Lush ansiktsmaskene mine. Men uansett om jeg ikke kunne lukte dem, vet jeg hvor god nytte de gjør for aknen jeg har. Og for å være helt ærlig lukter Cosmetic Warrior så mye hvitløk, at luktesansen gjorde meg en tjeneste.

Jeg startet dagen med Mask of Magnaminty, som jeg hadde på i 3-4 timer. Self-preserving formulaen har honning i seg, som gjør at masken ikke trenfger tilsetningsstoffer for å vare lenge. Det gjør også at mansken ikke tørker ut eller stivner på huden, men heller holder seg fuktig uansett hvor lenge du går meg den. Jeg endte faktisk opp med å legge et håndkle på puten og sove med masken på. Jeg våknet svett og jævlig, men huden min takket meg.

Etter det masserte jeg inn armer og nakke med Wiccy Magic Muscles massasjebar. Den gir en kjølig følelse som roer muskler og sjel. Lukten er ganske sterk av pepperminte og hjalp nesen min i å løsne seg litt opp.

I løpet av dagen påførte jeg litt av Karma parfymen min, fordi jeg er veldig avhengig av lukten. Selv om jeg ikke kjente så mye, luktet det iallfall godt av meg.

På slutten av dagen påførte jeg min andre ansiktsmaske Cosmetic Warrior. Den hjelper så godt på huden min og etter at jeg begynte å bruke den har aknen så og si forsvunnet. Jeg har fortsatt litt igjen her og der, men det er virkelig ingenting i forhold til før jeg startet med den.

STEG TO // Varm mat

Selv om jeg nødvendigvis ikke har vondt i halsen, følte jeg at en varm suppe var på sin plass. Jeg kjøpte en porsjonssuppe i boks fra Meny, som hadde med topping. Den var utrolig lett å v arme opp og tilberede. Det var også akkurat nok til en porsjon for meg. Den var så sykt kremete og digg, at den nærmest smakte rømmegrøt. Jeg kommer definitivt til å kjøpe denne igjen i dag!

STEG TRE // Sett stemningen og drikk te

Jeg satte en litt koselig stemning med WoodWick lyset mitt i Sonoma Sunset. Den lukter spicy og varmer opp rommet, i tillegg til at den knitrer. I tillegg til den koselige peisknitringen fra lyset, drakk jeg en kopp med Throat Comforter fra YogiTea. Te pleier egentlig alltid å funke mot (eller for) det meste. Jeg drikker også en kopp nå før jeg skal ut døren, men denne gangen tok jeg Sweet Chili fra YogiTea som er min favoritt. Den smaker det samme som Lush butikker lukter rundt juletider (jeg vet!!!).

Nå skal jeg dra avgårde til byen en tur for å se om jeg finner meg en kul høstjakke og noen fine sko! Ha en fin dag. :-)

Liker

Kommentarer

Dagsvermer
Dagsvermer,
Såå søt du var med den frisyren! 😊 Og fine tips. Her er det nok litt snålere tiltak, med masse forskjellige vitaminer og naturlige miksturer, når jeg er syk. Eller når noen andre omkring meg er syke. Samboeren min frykter meg nesten, når han blir forkjølet. Overbeviser folk til å drikke de ekleste drikker, haha... Det beste er vel uansett å gi seg selv tid og pleie. <3 God bedring!
nouw.com/dagsvermer
celinastamper
celinastamper,
Tuusen takk! Syntes det er ,litt søtt selv, men er typisk 5. Klasse frisyre (haha!). Ja, hva enn som funker best for deg! Jeg pleier vel egentlig også å drikke C-vitamin tabelett i vann, når jeg tenker meg om. Men det glemte jeg i går! 😃 Takk! Ha en flott kveld videre <3
nouw.com/celinastamper
buroyfoto,
Det er ikke så verst å være syk når man kan nyte og pleie seg selv litt ekstra om man er såpass i form til det! 😊 Så flott at du delte disse tipsene! Supersøt hårfrisyre og et veldig fint bilde av deg!
buroyfoto.blogg.no
celinastamper
celinastamper,
Neim, det er helt sant. I dag har jeg sår hals - har visst ikke gitt seg helt ennå 😟 Tusen, tusen, tusen takk! 😃
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper