Dette er en helt ny hverdag!

Et lite tilbakeblikk fra en varm vinterdag på Pushwagner-museét

God kveld i heimen!

I dag har det ikke bare regnet litt, jeg tror nemlig hele himmelen falt ned på et punkt. Det er helt sykt hvor fort været skifter om her i Sandefjord, men det er deilig med litt variasjon da. Ettermiddagen vår gikk til avslutning for skolestarterne i barnehagen, noe som er ganske stort for oss. Det er jo helt utrolig at jeg har en jente som fyller 6 år på mandag og at hun begynner på skolen til høsten. Det at både henne og meg skal gå på skolen samtidig er ganske kult og ikke noe mange foreldre får oppleve. Jeg er veldig glad for at min foreldreopplevelse er litt annerledes enn det som anbefales med tanke på alder og livssituasjon for kommende foreldre. Jeg tror jeg er litt redd for å ikke være unik og annerledes, selv om jeg er veldig tilbøyelig for å følge trender. Til høsten når Tia starter i 1. klasse, skal jeg også starte opp siste året mitt i bacheloren i sosiologi. Det skal bli greit å bli ferdig med studiet og jeg er veldig ivrig etter å begynne å jobbe på fulltid, så fort jeg får meg en jobb jeg finner interessant. I kveld skal jeg slappe av og spille masse Sims. Ønsker dere en fin kveld videre :-)

Liker

Kommentarer

Maiken Johnsen,
så spenennde med skolejente da! 😃
www.maikenjohnsen.blogg.no
celinastamper
celinastamper,
Ja, det er kult at hun har blitt så stor allerede! <3
nouw.com/celinastamper
wife
wife,
Herlighet, så stas med skolejente, og spennende med siste år av bachelor! Masse lykke til 😃 Og koooos deg masse med Sims! Skulle ønske jeg hadde en mac som var god nok til å kunne spille det, hehe <3
nouw.com/wife
celinastamper
celinastamper,
Sims er så gøy <3 Jeg spiller min på macen 😊 <3
nouw.com/celinastamper
wife
wife,
Så herlig! Min er så gammel og ødelagt at den knapt klarer skru seg på, så her er håpet at det blir ny mac i sommer - kanskje jeg kan få begynt med litt Sims igjen da 😃 Ønsker deg en veldig fin kveld!
nouw.com/wife
celinastamper
celinastamper,
Ha en fin kveld du å! 😃
nouw.com/celinastamper
celinastamper
celinastamper,
Ja, men da håper jeg du får til det! Sims 5 bør vel komme snart 😊
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper