Detaljer i stuen og på soverommet

Annonse

Koden STAMPER gir 25% rabatt hos Desenio.no mellom 14-16. August. (Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration posters.)

God morgen dere! I dag tenkte jeg å vise dere noen postere jeg hang opp for en stund tilbake, som dere kanskje allerede har sett en liten sneak peak av? Jeg har i samarbeid med Desenio skaffet meg tre nye postere som jeg har rammet inn i stuen og på soverommet.

Jeg er jo over gjennomsnittet opptatt av naturen og verdensrommet og ville bruke postere som gikk inn i temaet mitt her i stuen. Derfor valgte jeg et bilde av jorden og månen på den nye grønne veggen i stuen. Disse er i størrelse 50x70 og er i rammer av eik som jeg kjøpte på Desenio i samme bestilling.

Dersom dere likte mine to postere finner dere månen her og jorda her . Var det ikke også artig at jeg puttet en menneskefigur ved jorden og en robotfigur ved månen? Dingsen i midten som jeg ikke har forstått meg på enda er fra California Academy of Science. Her finner du også rammen jeg brukte til disse.

På soverommet gikk jeg for en astronaut for å dra temaet videre inn her. Dette bildet er 70x100 og ettersom det er en patentkopi, syntes jeg det var skikkelig passende med en hengeramme med magnetfeste. Det gir en illusjon av at den kan rulles sammen og passer veldig godt til patentpostere eller skoleillustrasjoner med forskjellige arter på, som denne som også er en av mine favoritter.

Jeg er skikkelig fornøyd med hvordan det ble og kommer nok til å pryde gangen med noen bilder herfra, når den blir ferdig. Jeg kommer nok til å kjøre eikerammer i resten av huset også, ettersom det går utrolig god til de mørkegrønne veggene og gir en følelse av at man er i naturen.

Liker

Kommentarer

jgl
jgl,
Så utrolig fint! ☺️
nouw.com/jgl
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk’☺️
nouw.com/celinastamper
marieoma
marieoma,
Ahh, såå fint!! 😃
nouw.com/marieoma
celinastamper
celinastamper,
tonevinningland
tonevinningland,
Utrolig fint du har det <3
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,

Instagram @celinastamper