Details & Denim

| Mote & tilbehør

​Denimjakke klikk / Øredobber klikk

Jeg falt sånn skikkelig hardt

Her om dagen var det ganske kaldt igjen og jeg gikk over broen på Tønsberg brygge, på vei til byen fra Støperiet for å jobbe. Ett skritt før jeg skulle gå av broen, kjente jeg at bakken bare forsvant under meg - og etter det som kjentes ut som en evighet, smalt jeg med rumpa og albuen ned i isen. Hodet ristet og jeg kjente meg helt mørbanket natten etter. Nå er jeg rød og blå, men det gikk heldigvis fint med hodet!

I helgen var jeg også lagleder på håndballkampen til datteren min. Jeg følte meg litt for tilfreds med "Runar J95 Celina" hettegenser fra jeg var 13 år. Jeg har nemlig ett år med håndballspilling i ermet fra ti år tilbake, og brukte det for alt det var verdt. Jeg er langt ifra flink til håndball, men det å se datteren min gjøre noe som jeg gjorde for bare ti år siden, er ganske surrealistisk.

I dag har min fine pappa bursdag, så i ettermiddag skal vi spise deilig middag (hamburgere🍔) i overetasjen og kose oss sammen. Imorgen er det den nest siste forelesningen i det ene faget mitt, så det er virkelig ikke lenge igjen av studiene mine nå. Det som for tre år siden føltes ut som at var en evighet unna, er nå realiteten min. Hvor sykt er ikke det?

Det er litt som når jeg skal kjøre en lang tur og at jeg bare visualiserer meg hvordan det blir å være fremme. Turen føles lang, men når man ser tilbake på turen, føltes det ut som om det gikk ganske fort - sånn er det.

#nouwoutfit

Liker

Kommentarer

verozitas
verozitas,
Så kul jakke 😻
nouw.com/verozitas
celinastamper
celinastamper,
Takk😍😚😚 Ee veldig fornøyd!
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper