Det var siste gangen...

See you next summer!

I går var det sesongavslutning i Foynhagen, hvor det brakte løs med DDE på scenen. Det var artig å jobbe og ta bilder når det var spekkfullt og alle sang med til de kjente og kjære sangene. Planen var jo faktisk å lage videoblogg i dag, men planer endret seg plutselig her hjemme, da dagen gikk til å legge inn jobb fra i går, som tok lenger tid enn forventet.

I dag var H, Tia og meg bedt på lunsj med noen venner, før vi besøkte litt svigerfamilie. I dag var det også avsluttende fotballcup for sesongen og Tia spilte fotball som en helt og scorte sitt første mål på en kamp. Jeg er skikkelig stolt i dag. Og dette til tross for at regnet falt ned fra himmelen og at gradestokken viste 9 grader. Vi frøs skikkelig som tilskuere, men kunne heldigvis løpe inn i varmen mellom kampene.

Så da vi ikke var hjemme før halv syv i kveld, ble det plutselig veldig sent og vi prioriterte egentlig bare å spise og se Skal Vi Danse, før Tia sovnet. Nå ser jeg fortsatt på Skal Vi Danse, fordi jeg elsker programmet og ikke har rukket å se noe til nå.

I morgen kommer jeg sterkere tilbake, så jeg ønsker dere en super kveld videre og håper dere stikker innom her i morgen for enda en anmeldelse av et produkt! God natt! 😊

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper