Det er ikke lenger viktig for meg

| Tabu Talk

Jeg hater dette

Jeg er virkelig, virkelig ikke i humør til å skrive. Jeg vet ikke om det er fordi jeg ikke har gått ut av huset i hele dag, om jeg er små-deprimert eller bare lei. Jeg er sykt irritabel, selv om jeg er den eneste personen jeg omgis akkurat nå. Og til sist - jeg har virkelig ikke lyst til å skrive et blogginnlegg akkurat nå. Etter å ha blogget i over 10 år, er det utrolig frustrerende å fortsatt ikke vite hva jeg liker å blogge om. Alltid har jeg vært litt her og der. Jeg har startet nye blogger og slettet arkivet mitt tusenvis av ganger. Er det fordi jeg ikke kan stå for den jeg har vært tidligere, eller er det fordi jeg føler "en ny start" løser alle problemer. Hadde jeg fortsatt på min gamle plattform på Blogg.no, hadde jeg nok vært på topplisten - men sånn er det ikke i dag. Jeg har rett og slett kjørt litt over meg selv. Men grunnen til det vet jeg ikke. Jeg er så fram og tilbake. Og hver gang jeg får en ny idé har jeg glemt den neste dag.

Jeg vet ikke hvorfor jeg er så frustrert og lei akkurat nå. Kanskje fordi jeg er alt for perfeksjonist når det kommer til bloggen, at det rett og slett går utover mitt velvære? Jeg klarer ikke helt å kose meg med sosiale medier lengre. Instagram har bare blitt et overfladisk drittsted, som jeg prøver å passe inn i, selv om det ikke gir meg noe glede over hodet. Og på bloggene hermer jo bare alle etter hverandre. Jeg vet ikke helt hva som er igjen av blogg gleden jeg hadde i 2008, men noe vet jeg. Hadde jeg lagt vekk stresset og holdt meg til samme blogg og plattform i alle år, hadde jeg nok vært på et helt annet sted i livet. Men hva søren skal jeg gjøre med det, nå da?

Det er vel først og fremst kjedelig at jeg etter så mange år som blogger, ikke har fått noe særlig uttelling for det. Tro meg, jeg fokuserer først og fremst på at det jeg skriver om er noe jeg bryr meg om, og at dette er min måte å uttrykke meg på kreativt. Men når jeg ser hva slags bloggere som kommer til toppen i "bloggnorge" i dag, og hva slags påvirkningskraft disse bloggerne har - blir jeg faktisk skremt. Når alt kommer til alt, vet jeg at jeg bare må fortsette å sende ut gode vibber, blogge om ting jeg bryr meg om og være hyggelig mot alle som møter min vei. Det er bare helt sykt, at jeg fortsatt ikke har funnet min plass - etter 10 år.

Liker

Kommentarer

kamilla_mokkelbost
kamilla_mokkelbost,
Åh, jeg er SÅ enig med deg ang Instagram. Utrolig synd det har blitt sånn.
Håper humøret ditt kommer tilbake. <3
nouw.com/kamilla_mokkelbost
jessicaproto
jessicaproto,
Drit i alle andres blogger, drit i topplister. Blogg fordi du synes det er gøy og fordi det gir deg noe. Er veldig lett å henge seg opp i tall og det merker jeg selv. Prøv å kos deg med bloggen i stedet og har man en dårlig dag så er det 100% lov. Kommer en ny dag i morgen!

Ha en fin søndagskveld videre 💕
nouw.com/jessicaproto
AnetteT
AnetteT,
Kjenner meg absolutt igjen, noen perioder er det helt umulig å finne motivasjon til å skrive noe som helst.. Håper det ordner seg! <3
nouw.com/anettet
Lise Emilie Brevik ,
Jeg kan ikke være mere enig enn det jessicaproto sier! Og jeg kjenner meg veldig igjen i det selv som du skriver, har en tanke som sier at jeg skal lage ny blogg, men det blir ikke noe godt ut av det selv. jeg har også perfektsjoniste tanker ved bloggen min! Det er så sjukt slitsomt, men husk at det er fult lov til å være dårlig humør ! Stå på, du er kjempeflink med det du gjør på bloggen din <3 Håper du får lysten og humøret tilbake snart , gode deg!
emiliebrevik.blogg.no

Instagram @celinastamper