Derfor er jeg unik

Vi er alle så utrolig fine og spesielle på vår helt egen måte. Det å si om seg selv at man er unik, virker kanskje narsissistisk ved første tanke, men tenk deg om! Alt fra utseendet, nasjonaliteten, stemmen og fingeravtrykkene våre til erfaringene og etnisiteten vår er helt unik. For definisjonen på unik er nemlig "Unik er pr definisjon et ikke-komparabelt adjektiv bortsett fra i humoristisk bruk. En ting kan ikke være mer unik enn en annen, da er ikke den andre unik." Dette var altså i følge Wikipedia, som med andre ord forteller at når noe er unikt, er det ikke-sammenliknbart. For å la dere bli mer kjent med meg, ettersom jeg er så heldig som fikk være Ukens Blogg, tenkte jeg å fortelle dere om det som gjør meg til meg, og derfor unik på min måte.

Jeg er høyrehendt, men...

Jeg spiser alltid med gaffelen i høyre og kniven i venstre hånd. Jeg aner ikke hvorfor det er meningen å holde de motsatt vei? Det hadde iallfall føltes helt merkelig ut for meg.

En håpløs romantiker

Jeg har alltid sett for meg at jeg finner kjærligheten som de gjør i filmer, eller at kjærligheten fungerer på den måten. Etter over tre år som singel og utallige kjærlighetsdramaer senere har jeg blitt helt sikker på at det er sånn det skal gjøres.

Jeg har gått på et titalls idretter og aktiviteter

Jeg har gått på håndball, klatring, drilling, cheerleading, fiolin, klarinett, hip-hop dans, ballet, jazz-ballett, korps, bowling, kor, riding og sikkert flere som jeg ikke kommer på nå. De fleste gikk jeg kun på i en kortere periode etter at alt utstyret var kjøpt (stakkars foreldrene mine). Det jeg har gått på lengst var drilling og ridning, som passet best for meg.

Jeg har blogget siden jeg var 10

Som 11-åring startet jeg en reiseblogg. Jeg blogget om søndagsturene våre til Danmark i en kort periode. Men det var først da jeg var 13 og etter Piczo sin død, at jeg startet celinaisaksen.blogg.no! Det var før jeg skiftet navn og i perioden sminkeprodukter var hele livet mitt.

Drømte om å bli paleontolog

Min største drøm som liten, var å bli paleontolog og grave ut dinosaur fossiler. Jeg vet ikke hvordan jeg endte opp med å bli interessert i dette, men dinosaurer har alltid fascinert meg. Nå har jeg lagt fra meg drømmen, men det er fortsatt interessant å lese om!

Jeg ble mamma som 16-åring

Selv om jeg ikke sentrerer bloggen min rundt datteren min eller morsrollen som mange andre mødre i min situasjon, er jeg altså utrolig glad for at jeg ble mamma så tidlig. Datteren min Tia er min beste venn og støttespiller og på mange måter mer voksen enn meg, på tross av at hun bare er 6 år. Jeg er så utrolig stolt av henne og at jeg med god hjelp har fått en så flott og fornuftig datter.

Jeg var med i Kjære Mamma sesong 1

Nå i det siste er episoden på TV Sumo (Livsstil) flyttet til Sesong 2, episode 6 - men jeg var altså med i første innspilling av serien. Det var en utrolig artig opplevelse å være en del av og jeg angrer ikke et sekund. Jeg er glad for at jeg kan se tilbake på den tiden i mange år fremover!

Hamburg 2005

Jeg flyttet til Hamburg i Tyskland med foreldrene mine og bodde det fra 2005 til 2008. Vi bodde der i 2 1/2 år mens pappa drev firmaet sitt og jeg gikk på den Skandinaviske Skolen i Hamburg (SkanSkol). Det er noen av de fineste årene i livet mitt, og jeg er så takknemlig som fikk oppleve det.

London 2010

Sommeren året før jeg ble gravid, dro jeg på språkreise til London og bodde hos en muslimsk vertsfamilie i en måned med en spansk og en italiensk jente. Det var en skikkelig kul opplevelse å reise med EF, og jeg kunne lett gjort det igjen. Jeg var bare 15 år, men tok u-banen rundt i London alene og dro for eksempel på en Harry Potter premiere helt alene blant tusenvis av andre. Jeg husker foreldrene mine fikk småpanikk når de så video av premieren på nyhetene, fordi det var proppet på Trafalgar Square - og midt i klyngen stod deres 15 år gamle datter for å se på idolene sine.

Jeg var hørselshemmet i én måned

For tre år siden mistet jeg hørselen i en måneds tid, uten å vite hvorfor. Jeg kunne høre om noen ropte inn i øret mitt, noe som gjorde det vanskelig å kommunisere vanlig. På et punkt ble jeg redd for at det skulle være permanent, men heldigvis ble det bedre og bedre de siste to ukene. Jeg fikk litt kjeft på en jobb fordi de mente jeg overreagerte og ville ha en unnskyldning for å ikke jobbe. Godt jeg bare så munnen deres bevege seg med et sint ansiktsuttrykk og ikke egentlig hørte så mye av det som ble sagt, haha!

Heldig i konkurranser

Jeg har vunnet flere konkurranser. Jeg vant en sykkel i samarbeid med Trigger-filmen, jeg har vunnet en GHD rettetang, jeg vant en barnevogn på et bloggevent og jeg vant kameraet mitt i Smash-sjokolade. Utenom det har jeg hjulpet Tia å vinne en bamse fra Safari yoghurt. Hellet er ofte med meg tydeligvis! :-)

Jeg håper dette innlegget har latt dere bli litt bedre kjent med meg og at dere mest sannsynlig ikke visste om de fleste av disse tingene, som har vært med å forme livet mitt og gjøre meg til nettopp den jeg er.

Hva gjør deg til den du er?

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Gratulerer med ukens blogg 💕 velfortjent 😊 liker å lese bloggen din jeg 😉
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk! Er veldig fornøyd med det <3
nouw.com/celinastamper
deniseparreira
deniseparreira,
Så gøy å være ukens blogg, gratulerer 😊
nouw.com/deniseparreira
celinastamper
celinastamper,
veldig! takk😘
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper