Derfor er fremtiden lysere nå

God morgen i heimen!

Nå er det relativt tidlig i dag også, til meg å være. Jeg stod opp klokken ni etter en urolig natt med masse drømmer. Jeg drømte om at det var en bil på en fjellhylle som hadde falt ned i gjørmen nedenfor, men eieren av bilen og sønnen hans skulle sette seg inn i bilen og kjøre den opp av gjørmen, selv om den allerede lå på det ene siden. Jeg drømte også at huset jeg var i raste sammen fra toppen, men at hele kjelleren var godt bevart. I det jeg tenker på drømmen, glemmer jeg den litt, så det var alt jeg fikk ut av den nå.

Nå skal jeg lage meg en kopp kaffe og et par knekkebrød med pepperost. Det er viktig å starte dagen energisk, så jeg får unnagjort litt. Jeg har det så så utrolig fint om dagen og jeg ser frem til hver dag og alt det nye jeg kommer til å oppleve. Det skjer mye planlegging og man har høye forventninger i en tid som denne. Jeg kan jo skrive mer om det siden, men det er en veldig spesiell person som har delvis skyld i det her. 😏

I dag har vi heldigvis en veldig rolig dag i vente. Vi kommer nok til å leke, blogge, rydde litt og kanskje se en film. Det er tydeligvis vis veldig stille før (skole)stormen setter i gang. Nå gleder jeg meg veldig og har høye forventninger til et godt semester. Jeg skal ta Marginalisering og Entreprenørskapsledelse som mine to valgfag, og kun det førstnevnte kurset har eksamen i klasserom, mens den andre er en hjemmeeksamen. Det blir godt med litt forandring, jeg likte godt de hjemmeeksamener vi hadde på Berkeley, og jeg er sikkert på at jeg klarer denne like godt også.

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper