Denne har jeg nettopp bestilt!

| Reiser & opplevelser

Neste helg allerede reiser jeg med kjæresten min til Riga og vi gleder oss skikkelig mye. Men etter hendelsen på vei hjem fra Amsterdam, hvor jeg nesten klarte å ødelegge låsen på mammas koffert, fant jeg ut av at jeg skulle kjøpe meg en egen, som var litt nyere og ikke knekt. Jeg lette ikke lenge før jeg fant denne fra American Tourister som kalles Soundbox, med et LP-plate inspirert design. Jeg valgte dermed å kjøpe den fra Morris, ettersom den var på salg der til 999,-.

De hadde den ikke tilgjengelig i butikk, så jeg bestilte den online til butikklevering, slik at jeg slapp å betale noe frakt. Litt skummelt er det at leveringen tar 4-8 bankdager og vi drar om åtte dager akkurat. Forhåpentligvis kommer den innen vi reiser, ellers ble det jo litt bortkastet. Den hvite fargen var skikkelig fin og jeg ville kjøre på med et design og farge jeg ikke pleier å ta. Koffertene mine er som regel myke Samsonite B-Lite modeller eller liknende, som er relativt store. Denne er super fin for helgeturer og små reiser.

Jeg har også fått tak i en ny toalettmappe som jeg gleder meg til å vise dere, men den kommer i et innlegg med bursdags haul og ting jeg har kjøpt denne uken! Gleder meg masse til å dele mine nye plagg og ting-tang med dere!

Er dere interessert i en pakkeliste til Riga med min nye koffert, toalettmappe og nye klær? 😏

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper