Dagens arbeidsantrekk

| Mote & tilbehør

Skjørt Pm

Jeg er som regel en jente som sier ja til de fleste oppdragene jeg blir tilbudt på jobb. Derfor ender det ofte opp med at jeg overarbeider meg selv litt, spesielt i helger og sommerferien. Det blir deilig at det roer seg igjen utover høsten, da det ikke er like mye konserter. Mot vinteren vil derimot konsert-jobbing bli erstattet av forelesninger og oppgaveskriving.

Nå har jeg vært en liten tur på Fjordfesten, hvor jeg laget en bildeserie. Jeg skal tilbake dit etterpå også, etterfulgt av Klovner i Kamp konsert i Foynhagen. Jeg har med andre ord fullt opp i kveld med. Senere i kveld skal jeg også ta bilder på byen her i Sandefjord - så rop på meg om dere ser meg og vil være med!

Dagens outfit består av mitt nydelige nye skjørt fra Pm. Jeg er så fornøyd med at jeg fat et ruflete omslagsskjørt i litt høst-aktig grønn med blomster. Det gir meg skikkelig Ganni vibes uten å bruke like mye penger. Jeg dyttet en hvit bomulls t-skjorte oppi skjørtet og kjørte litt lange sokker og de tøffe skoene mine fra Nelly!

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper