Dagen min i bilder

08.30

I dag stod jeg faktisk opp tidlig for å rydde litt, re opp sengen og drikke kaffe til frokosten. Jeg startet med andre ord dagen mye bedre enn når jeg våkner langt ut på formiddagen.

12.00

På formiddagen dro Tia i bursdag til ei venninne og ville veldig gjerne krølle håret! Det ble kjempe fint og hun ble godt fornøyd selv! Det er litt stas å pynte seg litt ekstra en gang i blant.

13.00

Dagen i dag startet med at jeg gikk og kikket litt med familien på Home & Cottage. Foreldrene mine ser på nye sofaer og denne over er desidert min favoritt. Nå er denne over på salg også, så det er et sykt bra kupp til å være en så stor konjakkfarget sofa.

13.30

Jeg endte kun opp med nye hårstrikk. Disse fra Kknekki er mine favorittstrikk, ettersom de er så sykt myke, fine å se på og ikke sliter på håret. På Home & Cottage var det 5 strikk for 100 kroner, så det var et enkelt valg å ta så mange. Er de ikke skikkelig fine?

14.00

Senere dro jeg på lunsjdate med en veldig fin fyr og vi endte opp med å dele en sykt deilig Club Sandwich. Men aldri i livet om jeg kunne klart å spise hele selv, den er ganske stor for én person, så fin å dele med noen! 😊

15.30

Halv fire dro mamma og meg til Tønsberg, hvor hun hadde en behandling på Beauty Medical Care. Det gikk kjempe fint og hun som arbeider der er utrolig dyktig til alle behandlinger. Jeg tok Restylane der for to-tre år tilbake og hun har alltid kundens beste i tankene. Vi kjøpte også boba-tea og kikket litt i ulike interiørbutikker der også.

20.00

Nå på kvelden har jeg besøk av litt familie og venner. Vi har spist ost, kjeks, is, napoleonskake, popcorn og masse annet digg. Skikkelig mukbang, haha! Nå sitter vi ute på verandaen og slapper av med litt musikk, snacks og god prat.

Ha en fin kveld videre!

Liker

Kommentarer

Maiken Johnsen,
Så ut som en veldig koselig dag 😃 kul sofa!
www.maikenjohnsen.blogg.no
celinastamper
celinastamper,
Ja, det var den absolutt! 😃
nouw.com/celinastamper
Liseburoy,
Hørtes ut som en bra dag, deilig med slike dager! 😃
liseburoy.blogg.no
celinastamper
celinastamper,
Ja, dager hvor det skjer mye er ofte de beste 😃
nouw.com/celinastamper
tonevinningland
tonevinningland,
Nydelige Tia 😍 så fine hu var på håret også ☺️
nouw.com/tonevinningland
celinastamper
celinastamper,
jaaa hun er så fin og god😍
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper