COCONUTBOWLS IS FUTURE + RABATTKODE

| Hjem & interiør

Innlegget inneholder annonselenker

Eat your meals from a coconutbowl!

Jeg ser for meg at alle skålene vi kommer til å ha den dagen vi kjøper hus, er nettopp kokosnøttskåler. Derfor bestemte jeg med et par måneder tilbake å bestille to kokosnøttskåler fra coconutbowls.com (annonselenke) ! Jeg bestilte først to i natural, men etter et par gangers bruk sprakk begge - uten at jeg forstod hvorfor. Senere skjønte jeg: de tåler ikke varme retter. Jeg hadde spist havregrøt i dem og varmen fra vannet sprakk skålene. De ser likevel hele ut og kan brukes til kalde retter og servering. Men siden det var under 14 dager siden jeg fikk dem, sendte jeg en mail til supporten deress. Og før jeg i det hele tatt hadde fått svart meg, hadde de bestilt opp to nye til meg (i orginalteksturen som jeg spurte om jeg kunne prøve i stedet for).

En uke og en halv senere fikk jeg de to nye i poster og var så fornøyd. Men til min overraskelse var den ene knekt under frakt, så jeg sa i fra om det og de sender ENDA EN NY! Altså makan til service har jeg aldri vært borte i. Så nå sitter jeg her med fem kokosnøttskåler, og har bare betalt for to av dem.

Jeg vil likevel anbefale dere å bestille ordre på under 350 inkludert frakt hver gang, slik at dere slipper tollen. Jeg bestilte for 360 kroner (jeg vet, helt teit) og da ble det jo 350 i toll. Så det var mildt sagt en nedtur. Er det noen andre enn meg som ikke hadde fått med seg at tollgrensa var innført igjen? Bestiller jo veldig sjeldent fra utlandet, så skvatt litt i butikken.

Nå er jeg iallfall veldig fornøyd med samlingen min og bruker dem daglig. Den som var litt knekt bruker jeg til å ha smykker jeg tar av meg om kvelden i. Alle de andre blir i hovedsak brukt til mat og snacks og det ser så utrolig stilige ut. Jeg bestilte også gaffel og skje derfra også, så det har jeg når jeg skal ut på tur eller spise ute!

Jeg ble med i affilateteamet deres, slik at jeg kunne gi dere en rabattkode om noen er interessert i det! 😊
Koden STAMPER10 gir deg 10% av ordrene dine! Klikk her (annonselenke) for å se utvalget!

Liker

Kommentarer

fridasilvereke
fridasilvereke,
Åh det känns ju så lyxigt att äta från kokosnötskålar! 🌴
nouw.com/fridasilvereke
celinastamper
celinastamper,
Ja, virkelig! Også er de skikkelig estetisk pleasing<3
nouw.com/celinastamper
licela
licela,
ammag!! så sjukt fancy
nouw.com/licela
celinastamper
celinastamper,
Eller hvaaaa <3
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper