Buisnesswoman out and about

| Mote & tilbehør

Jakke H&M / Veske Nunóo / Bukse Vero Moda / T-skjorte H&M

God ettermiddag dere! I dag har vi vært en liten tur i Larvik for å kikke på noen sko for mamma før hun skal på festival. Tia hadde overnattingsbesøk i natt, så hun og venninnen har lekt sammen på lekeplassen og fikk hver sine vannballonger som de er ute og leker med nå. I kveld skal jeg være på jobb veldig lenge. Jeg starter arbeidsdagen på Fjordfesten som er den største musikkfestivalen i Sandefjord, og avslutter dagen på Foynhagen og Tønsberg brygge.

Jeg er så sykt fornøyd med dressjakken min og føler meg som en skikkelig buisnesswoman med den. Den knyter sammen en enkel bomullsbukse og hvit t-skjorte til et antrekk "fit for the office". Jeg visste ikke hvordan jeg skulle ordlegge meg på den, uten at det hørtes rart ut, hehe.

Det eneste som er skikkelig dumt er at energinivået mitt er på bunn i dag. Jeg tror jeg sov litt dårlig, for jeg våknet med kink i nakken og vondt i ryggen, noe som også gjorde jeg ble tungpustet. Jeg får puste bedre nå, men ryggsmertene er fortsatt ganske sterke. Forhåpentligvis er jeg veldig effektiv i dag og klarer alle oppdragene i god tid til å legge meg ikke alt for sent.

Nå har jeg ryddet litt i stuen, holder på å lade jobbkameraet og skal peppe meg opp med enda en kaffe før jobb. Jeg føler meg egentlig ikke så veldig fresh nå og hadde hatt godt av et varmt bad med urtete, ansiktsmaske og aloe vera sokker (ja, det er en greie). Men hallo. Jeg må faktisk være litt buisnesswoman innimellom og få inn litt penger i loppekassa, om man kan bruke de to uttrykkene sammen (haha, nei Celina...).

Liker

Kommentarer

AnetteT
AnetteT,
så fint antrekk!
nouw.com/anettet
celinastamper
celinastamper,
Takk! Det var hyggelig 😃
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper