Brown Glass & Nature

| Hjem & interiør

Reuse, always!

Hei og god morgen! I dag har jeg startet dagen med å pynte litt i vinduet. Jeg har nemlig kjøpt nye plisségardiner på Kid (her finner du dem), for å skjerme innsikten i vinduet, da jeg bruker kjøkkenet ganske mye og det alltid er arbeidere ute på gaten. Jeg kjøpte de samme i stuen og er skikkelig fornøyd. Kjæresten min og pappa sa at de var utrolig kinkige å henge opp, men når de først er oppe, passet de perfekt til mitt behov.

Jeg kjøpte også disse små stråene som ser ut som store puselabber eller små pampasstrå. Men jeg aner virkelig ikke hva de heter. De kostet iallfall 2 kroner stykket på Floriss, så jeg tok med meg alle som var på utstilling! De røyter ikke like mye som pampasgresset gjør, men nå er de jo også relativt mindre da.

Jeg har også fått opp en liten utstilling av brune glass for å ha stråene i, og her er mamma min store inspirasjon, men også frisøren der tanten min jobber. De har nemlig pyntet med Oway sine sjampo- og balsamflasker i vinduet (se bildet her ). Det var bare å dra av lappen rundt, kaste trykkpumpen i plastavfall og vaske det brune glasset (det er de to små ytterste flaskene du ser). Flasken med den bredeste tuten har tilhørende lokk i glass og er noe mamma hadde liggende oppe. Den siste flasken bakerst er en gammel apotekerflakse som jeg kjøpte for 80 kroner på Østlandet Brukt & Antikk i går. Der hadde de så utrolig mye kult, og jeg kommer nok til å dele bilder med dere derifra om ikke lenge.

Var ikke det kult da? Jeg er helt forelsket i det iallfall og det passer perfekt inn i hjemmemiljøet mitt. Det at man kan pynte opp veldig fint med gjenbruk og strå, gjør meg skikkelig glad! Jeg trenger ikke noen fancy potte og svære blomster for å skape uttrykk her i heimen iallfall!

Ha en super dag videre! 🍃

Liker

Kommentarer

malinlii
malinlii,
Veldig fint!! Fikk lyst på sånn jeg også😍
nouw.com/malinlii
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk!! Ja, det er jo så billig og enkelt! Dersom du finner flakser på bruktbutikk billig og strå til 30 kroner, så blir det sykt bra!😍👏🏽
nouw.com/celinastamper
fridasilvereke
fridasilvereke,
Men åh så fint! jätte inspirerande! 😍
nouw.com/fridasilvereke
celinastamper
celinastamper,
Åå så fint du liker det! Ha en fin dag🥰🌱
nouw.com/celinastamper
Dagsvermer
Dagsvermer,
celinastamper
celinastamper,
Tusen takk ☺️☺️ God helg (snart)❤️
nouw.com/celinastamper
AnetteT
AnetteT,
Så tøft! Kjempefint <3
nouw.com/anettet
celinastamper
celinastamper,
kristinw
kristinw,
åh, de stråene var superherlige <3 såå fint !
nouw.com/kristinw
celinastamper
celinastamper,
Jaa, fikk vite at de heter Harelabber 😍🥰
nouw.com/celinastamper
Amaliesonnesyn
Amaliesonnesyn,
Ååh så fine bilder! Har så lyst på slike jeg også😍
nouw.com/amaliesonnesyn
celinastamper
celinastamper,
Takk! Ja, de er superfine😍
nouw.com/celinastamper

Instagram @celinastamper