Bronzed Goddess

| Skjønnhet fra topp til tå

Reklame | Eleven

Invisible Glow          Invisible Bronze

Bronze me up with bareMinerals

God morgen!

Jeg ville gjerne dele noen favoritter jeg har brukt i det siste. Så lenge jeg kan huske, har jeg brukt bareMinerals sin original Foundation i fargen Light. Den er ganske luminous og gjør at jeg ser glødende ut lenge. Det jeg har savnet er litt mer dybde i ansiktet, ettersom jeg bare har brukt foundation og ingen bronzer eller form for contour. Da jeg fant bareMinerals sin Invisible Glow og Invisible Bronze, ble jeg med en gang veldig nysgjerrig på å prøve dem. Eleven.no var så snille og sendte meg begge, slik at jeg fikk teste dem. Jeg må si jeg er imponert.

Invisible Bronze har jeg i fargen Fair to Light og passer meg fint nå mot vinteren. Men hadde jeg vært litt mørkere, hadde den nok ikke syntes noe særlig. Jeg kunne nok dermed gått for fargen Medium til fordel. Den er veldig lett på huden, slik som "invisible" tilsier. Den er derimot veldig lett å bygge opp slik at du får den etterlengtede skyggen under kinnbena. Selv om den gir en skygge, er den fortsatt glødende i fargen, slik som foundationen fra før av.

Invisible Glow i fargen Medium syntes jeg ikke ga like mye glow som jeg ønsket, men jeg ser fortsatt at det er noe der. Fargen er litt peachy med gullstriper innimellom, litt som ansiktsfargen min. Så den gjør kanskje akkurat som det står den skal gjøre. Det kan godt hende at jeg skulle valgt den lysere highlighterfargen, ettersom det er mulig at den hadde matchet meg enda bedre. Når jeg bruker den sammen med Invisible Bronze, syntes jeg de fungerer veldig fint sammen og de holder huden min fri for olje.

Konsistensen på begge pudderne er lette å blende og jobbe med. Jeg føler til og med at jeg får en fin "nose contour" , til tross for at det er litt skimmer i dem. Dersom du tar deg tid og jobber med begge produktene, får du en utrolig naturlig look, samtidig som at du får igjen dybden i ansiktet ditt. Så tommel opp, spesielt til Invisible Bronze! 😍

Liker