Blåbærplukking og høsthygge

| Reiser & opplevelser

Accidental Catwalk

Akkurat nå sitter jeg i bilen på Kiwi Ulefoss, for å lade noen kilometer til. Jeg hører på Skamløspodden og spiser jordbær, så ikke mye er bedre enn dette akkurat nå! Jeg dro nemlig til hytta i går og ble til i dag. Det var første gang jeg overnattet der, noe litt uvant, men en veldig fin opplevelse. I dag har jeg sanket blåbær, spist deilig middag med foreldrene og bare slappet av og sovet mye. Jeg skal prøve å dra en tur innom Herkules i Skien for å kikke, ettersom at jeg aldri har vært der før.

I går da vi kom frem til Bø, skulle jeg lade bilen litt (før ladestasjonen ble ødelagt), så mamma og meg dro for å kikke på nærbutikkene der, mens pappa dro til hytta for å bære opp litt ting. I byen på butikken Husly var det tilfeldigvis «Høsthygge kundekveld» med catwalk, visning av moten og interiøret som kommer fremover og rabatter på alt i butikken. Jeg kjøpte ikke noe spesielt, men jeg liker veldig godt interiøret der inne.

I kveld er jeg klar for jobb igjen, så når jeg er hjemme, skal jeg dusje og rett på jobb igjen. Så nå håper jeg du som leser får en fin kveld videre, det er iallfall planen min! 😊

Liker

Kommentarer

Instagram @celinastamper