3 sanger som gjør meg glad

| Celinas tips & inspirasjon

God kveld! Da jeg hørte på NRK P3 rett før jeg skulle hente Tia på skolen i formiddag, poppet Truls - Out of Yourself opp på radioen. Det var nesten fem år siden den slo an skikkelig i Norge og jeg hadde helt glemt den gode følelsen den ga meg! Det fikk meg til å ville dele tre sanger som virkelig får meg i humør, som jeg synger med og gjør at jeg danser i bilen. De to siste sangene: No Brainer og Tunneler, er ganske nye enda - men jeg blir ikke lei.

I dag har jeg vært skikkelig effektiv - ENDELIG! Jeg har ryddet og gjort det mye finere her hjemme, selv om det så klart er litt igjen. Jeg har også fulgt Tia på fotballcup senere på kvelden, hvor hun spilte to kamper, tok Minimerket 1 i fotball og lærte seg hjerte- og lungeredning hos Røde Kors. Mamma var også med, så vi hadde en hyggelig jentekveld på fotballbanen. Det er skikkelig gøy å se Tia gjøre noe hun virkelig digger, så er hun så flink også! Stolt mamma!❤

Nå er det ikke fullt så sent, men jeg skal skifte sengetøy, spraye litt Lush Twilight body spray på sengetrekket (en nydelig lavendelduft, som er laget for en god natts søvn) og legge meg godt ned i senga. Kanskje ender jeg opp med en serie, kanskje (mot all forventning) at jeg leser litt pensum, eller så ender jeg nok opp med å sove ganske tidlig.

Er det bare meg eller? De er i "save" listen min alle tre, og det er go-to spillelisten min når jeg kjører bil. Ha en fin kveld videre og sov godt!

Fortell meg gjerne dine gladsanger, trenger veldig gjerne påfyll i listen!

Liker

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
celinastamper
celinastamper,

Instagram @celinastamper